Skaden til Robin Dahlstrøm skal ikke være alvorlig. Det er mer snakk om å ikke ta noen sjanser. Håpet er at Dahlstrøm er tilbake mot Sparta søndag.

Jørgen Langdalen er heller ikke spilleklar fordi han er utlånt til Gjøvik. Det betyr tre femmere og ett ekstra vingpar torsdag.

Kjetil Martinsen var inne sammen med Christian Larrivée og Joakim Jensen på treningen onsdag. De andre rekkene på den treningen var Hampus Gustafsson, Victor Svensson, Josh Nicholls og Steffen Thoresen, Mikael Zettergren og Martin Rønnild. Ekstra vingpar: Eirik Skadsdammen og Simen André Edvardsen.

Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard og Emil Frøshaug er ute av backene. De seks backene mot Stavanger blir da Kodie Curran, Jimmy Andersson, Christian Bull, Lars Erik Hesbråten, Simen Løvhaug Hansen og Håkon Engh.

– Dette blir en herlig utfordring. Vi har noe å revansjere i Stavanger. Sist vi møtte dem der var de desperate, og vi var ikke klare fra start. Vi er mye bedre forberedt nå. Så har vi Sparta hjemme søndag. Det blir to tøffe kamper, som vi gleder oss til, sier Fredrik Söderström.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00