Denne uken er Alexander Reichenberg og resten av hockeylandslaget i Hamar, der de skal møte Russland, Frankrike og Slovakia i CC Amfi til en firenasjonersturnering. 

Reichenberg, som kanskje var Storhamars beste utespiller sist sesong, har byttet ut CC Amfi med mektige O2 Arena i Praha.

Rinkside: Sjekk hvilket terningkast Söderström gir laget

Men Lillehammer-gutten synes ikke overgangen har vært så stor som ventet.

- Forskjellen på klubbene er ikke så stor, egentlig. Det går jo ut på det samme. Men jeg merker at jeg har kommet til en litt annen kultur. Vi trener ekstremt mye og har veldig mange rare treninger og øvelser, sier Reichenberg.

Da HA-sporten ber ham utdype kommentaren, svarer han følgende: 

- Jeg var veldig fornøyd i Hamar. Men i Praha så er det sykt populært med hockey. Så alt er på stell der, forteller Reichenberg.

Les også: Bull på landslaget

25-åringen rakk å bli en folkekjær spiller i den gule og blå Storhamar-drakta, og han gleder seg til å komme hjem til sin gamle hjemmebane. 

- Det skal bli utrulig kult å komme til CC amfi igjen. Det var jo der jeg klarte å komme meg videre til neste nivå som hockeyspiller. Jeg gleder meg skikkelig til å få på meg landslagsdrakten og spille foran dem igjen, sier han.

I februar håper Reichenberg å være en del av Petter Thoresens OL-tropp.

- Det er en drøm å komme med til OL. Jeg skal krige på i de kampene vi har her på Hamar, så får vi se om jeg blir tatt ut eller ikke, avslutter han. 

Storhamar-spillerne Christian Bull og Robin Dahlstrøm er med i Norge-troppen.

Landslaget møter Russland torsdag i CC Amfi. Pucken droppes 19.30.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.