Vålerenga valgte å spille hjemmekampen sin i serieåpningen på Gjøvik, og det er blitt en gedigen suksess. Det ble solgt 2.500 billetter den første timen etter at billettsalget åpnet, og onsdag ettermiddag var det bare snaut 1.000 billetter igjen. Gjøvik Fjellhall tar 5.000 tilskuere.

- Det betyr at vi har solgt 4.000 billetter i løpet av et snaut døgn, og det er jo kjempebra. Dette blir veldig morsomt, og vi gleder oss, sier påtroppende daglig leder i Gjøvik Olympiske Anlegg, Arne Evensen.

Han tror dette er bra for hockeyinteressen på Gjøvik også.

- Dette er bra for Gjøvik Hockey, og for interessen i Gjøvik-området. Dette blir det høyeste antallet tilskuere vi har hatt på hockey her siden OL i 1994, så det er moro. 

Atle Bekkelund er buss-sjef for Storhamar-supporterne, og han har gledet seg i flere uker.

- Det blir veldig mange Storhamar-supportere i fjellhallen. Vi har fylt opp seks busser, i tillegg til at mange kjører egne biler. Dette blir moro. Nå har de åpnet et felt til og kalt det "nøytralt" også, så det er bare å kjøre på. Det hadde vært moro å ødelagt åpningsfesten for Vålerenga. De åpner jo sin nye fotballstadion den samme helga, sier Atle Bekkelund, som skal følge Storhamar på turneen i Danmark og Tyskland. Det er kamp mot Sønderjyske onsdag kveld, og HATV sender kampen.

Vålerenga har chartret eget tog til serieåpningen, i tillegg til flere busser. Storhamar har chartret Skibladner.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00