Jensen er mest kjent for jobben foran motstanderens mål, men har de siste sesongene også tatt steg defensivt.

- Det er like deilig som å score når man kan bidra med å tekke et skudd. Der har jeg nok utviklet meg en del ettersom årene har gått.

- Det er morsomt å få tillit i de defensive situasjonene også. Sånn har det ikke alltid vært, gliser han.

Måljegeren fra Oslo var godt fornøyd med lagets defensive innsats søndag kveld.

- Vi er aggressive i forsvarsspillet vårt. Det gjør at Manglerud ikke skaper all verden i tredje periode, sier han.

Storhamar kom hardt ut i tredje periode, og hadde tydelig bestemt seg for å ikke legge seg bakover i banen, slik melodien har vært tidligere i sesongen.

- Vi kjører de første ti minuttene i tredje periode. Etter det blir vi litt mer tilbaketrukket, men har stort sett god kontroll, forteller Jensen.

I rekke med Christian Larrivée og Mikael Zettergren produserte han et mål fremover, men var mest opptatt av jobben rekka gjorde i egen sone.

- Vi slipper vel til en sjanse hele kampen når vi er på isen. Det må vi nesten regne med, sier han.

Oslo-gutten understreket også viktigheten av de tre poengene laget tok med seg til Hamar.

- Dette var en utrolig viktig seier. Det er ikke langt opp, og det er heller ikke langt ned. Da er det viktig å være på tå hev i alle kamper, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.