Denne høsten har det tatt fullt fyr i den norske eliteserien, der det har vært en rekke kontroversielle situasjoner. 

Og da Storhamar slo Vålerenga 3-2 i Furuset Forum mandag, kom igjen Hamar-lagets offensive spillere i negativt fokus.

Bakgrunn: Storhamar vant knepent

Etter drøyt sju minutter smalt Robin Dahlstrøm og Martin Laumann Ylven inn i hverandre i en duell i det ene rundvantet, og Vålerenga-spilleren tok telling.

Dahlstrøm ble tildelt 5 + video for situasjonen, som senere ble bedømt til matchstraff. Dermed er han suspendert når Lørenskog kommer til Hamar torsdag.

Espen "Shampo" Knutsen sa følgende da han ble spurt av Vålerengas mediekanal i pausen i går:

- Jeg synes ikke den ser så stygg ut fra der jeg står. Han er mest uheldig, var dommen hans.

Les også: Dommerne mener de tok rett avgjørelse

Noen minutter senere oppsto det en ny situasjon: Phil Marinaccio og Vegard Aspehaug var på nei ned i rundvantet, da Storhamar-spilleren ga ham en dytt i ryggen, slik at han fikk en vridning i beinet og smalt hardt inn i vantet.

For mange så den taklingen styggere ut, men han fikk kun to minutter av dommerne Christian Persson og Robert Hallin.

Men den taklingen er nå meldt inn, bekrefter klubben over HA-sporten.

Leste du? Söderström feiret VIF-gull (for abonnenter)

Storhamar-trener Fredrik Söderström forteller at han vil snakker med spillergruppen om respekt for motspillerne på isen.

- Vi skal ta en samtale med spillerne under dagens trening, for det finnes en god grunn til å diskutere hvordan vi skal håndtere situasjonene på isen. Det handler om respekt, spillerforståelse og å være klar, både på å gi og få smeller. Det fysiske spillet krever både smartness og klokskap. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.