Jarl Paulsen er trolig ikke den mest kjente gjesten HA-sporten har hatt på besøk i Puckpodden, men han er blant de mest betydningsfulle for Storhamars enorme opptur de siste årene.

Da laget manglet en back før 2017/18-sesongen, startet 32-åringen opp prosjektet "Vi bygger laget - sammen med deg", som skaffet Storhamar Kodie Curran.

Curran ble som kjent en kanonhit i den gule og blå drakta, og han regnes av mange som den beste backen som har spilt i den norske eliteserien i nyere tid. 

Paulsen forteller om sitt engasjement for klubben, snakker om lagets status, hyller Patrick Thoresen, gir DJ-en i CC Amfi et ørlite stikk og banker til med noen elleville historier.

Du kan også høre episoden i Soundcloud og i Itunes. 

I denne utgaven av Puckpodden byr vi på abbor med ketchup. Bon Appétit!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.