Fischtown - Storhamar 0-0

Steffen Thoresen har alltid vært en spiller som har vært godt likt av egne fans, men mindre likt av motstandernes.

Grunnen er enkel: Han elsker å takle, smelle på og provosere motstanderne. Og den jobben stortrives han med.

- Alle kan ikke være gærne, fly og takle. De som ikke har den rollen, må likevel være forberedt på å gjøre den drittjobben. Det er en stor del av hockeyen, den fysiske biten, forteller Thoresen.

Vondt kne

Han sto over onsdagens treningskamp mot SønderjyskE grunnet et vondt kne.

Men hardhausen forteller at det overhodet ikke er snakk om noe alvorlig, men at det er problemer han normalt har på denne tiden av sesongen.

– Det er bare litt slitasje. På sommeren så løper jeg og hopper mye trapper, og når jeg går på is så får jeg fort vondt i kneet, forklarer yngstebror Thoresen.

Han kaller det aldersslitasje, mens han smiler bredt.

– Jeg pleier å ha det. Noen ganger må jeg stå over treninger, men så går det over etter hvert. Nå går treninga nedover, og det er ikke så mye løping lenger. Det kommer når jeg driver med flere typer trening, forklarer han.

Intensiv treningshverdag

Det er ti år siden han forrige gang spilte i Storhamar, og han har stor tro på laget de stiller med denne sesongen.

– Laget ser bra ut, og vi har en fin miks, sier han.

Storhamar-trener Fredrik Söderström forteller at Thoresen er en meget viktig spiller, og er en viktig del av hans planer for sesongen som kommer.

- Han er en «kameleon». Han er ingen elegant spiller på trening, men han er viktig for oss i kamper, han ligger alltid riktig i banen, han tenker og jobber hardt. Han er uredd, og en som baner vei for oss og går foran. Han jobber alltid stienhardt, roser svensken.

Under fredagens treningskamp mot Fischtown Pinguins dannet Thoresen rekke med Kjetil Martinsen og Robin Dahlstrøm.

- Jeg og Robin har spilt sammen før, og vi komplementerer hverandre ganske bra. Så håper jeg Kjetil leser spillet bra, plukker opp løse pucker, og han blir puckbæreren i rekka vår og tar mer ansvar hjemover, sier Thoresen til HA-sporten.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00