(Storhamar - Frisk Asker 1-2)

Storhamar tapte sin sjette strake kamp i kveld, og laget ligger utenfor sluttspillplass.

TV 2-profil Ole Eskild Dahlstrøm mener at de gule og blå må tro mer på seg selv. 

- De er litt forsiktige. Storhamar har bedre fasong, selv om de mangler litt intensitet. De er litt engstelige når de har pucken, og jeg er lei av å se at pucken legges ned i motstanders rundvant når de kommer på overgangssituasjoner, sier han.

- Tror du det kommer som en følge av at de har tapt mange kamper?

- Tidligere i år har de måttet legge pucken inn, fordi de har vært så langt unna hverandre. Nå er de nærmere, og da må de forsøke mer. Og de må ha mer intensitet i det offensive spillet sitt, gjentar han. 

frisk scoret først

Frisk åpnet kampen klart best, og det var også gjestene som skulle få den første goalen:

Asker kjørte over Storhamar, og de vant en haug av dueller før den første scoringen. Til slutt fikk Endre Medby, som scoret to mål da lagene møttes sist, stå umarkert og score fra slottet. 

Hvittrøyene kom til flere gode muligheter, men Oskar Östlund vartet opp med flere gode redninger.

Lars Erik Hesbråten hadde en bra mulighet på tampen av perioden, men forsøket gikk like til side for mål. 

tenute-goal

Hjemmelaget jobbet seg inn i kampen, og de klarte å sette Frisk under mye hardere press.

Da Hampus Gustafsson hadde utfordret hele bortelaget på egen hånd og vunnet pucken bak mål, kunne han slippe den ut i slottet. Daniel Hermansson ga den videre til Joey Tenute. Han tok med seg gummiskiva inn i slottet og skjøt. Pucken gikk via en Frisk-skøyte og inn.

Storhamar fortsatte å kjøre på, og Alexander Reichenberg hadde en puck i metallet.

Men det var Frisk som skulle få den andre goalen. Vertene gikk bom i egen sone, og unggutten Marius Carho Hansen fikk gå upresset inn og lime pucken i krysset.

jensen-sjanse

Avslutningsperioden var nervøs, og det var langt mellom de store sjansene.

Men da Christian Kåsastøl hadde pådratt seg en 2+2-minutter for farefullt spill med høy kølle, klarte endelig Storhamar å sette Frisk under skikkelig press. Daniel Hermansson fyrte fra langt hold, og pucken endte hos målsniken Joakim Jensen på bakre stolpe. Han skjøt, men Nicklas Dahlberg kom over og gjorde en kvalitetsredning med spakhansken.

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Erik de la Rose, Joonas Rönnberg - Hampus Gustafsson, Joey Tenute, Daniel Hermansson.

2. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Simen Løvhaug Hansen - Anders Gulliksen, Alexander Reichenberg, Martin Rønnild.

3. rekke: Mikkel Søgaard, Lars Løkken Østli - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren.

4. rekke: Martin Gran, Patrik Bäärnhielm - Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen. 

Les også
SPORT HATV: Se intervju med Christian Larrivée etter 2-1-tapet for Frisk Asker!
Les også
SPORT HATV: Sjur Robert Nilsen svarer på sportsredaktørens kommentar i dagens Rinkside.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.