Både Joey Tenute og Petteri Nummelin forlot imidlertid isen etter kort tid, og lenge før resten av spillerne begynte med øvelsene.

Finnen forklarer at han var på is for å få i gang kroppen igjen.

- Det kjennes ut som den blir bedre og bedre. Planen er at jeg blir klar til lørdag, forteller han.

Backen forklarer at han har hatt litt smerter i lysken, og at det er grunnen til at han ikke har spilt de siste to kampene. 

- Det kan være en strekk. I dag var jeg på is for å prøve litt, gå litt på skøyter og for at det ikke blir et sjokk for kroppen i morgen, forklarer Nummelin, som håper å trene for fullt torsdag.

Sjur Robert Nilsen håper også at Tenute blir klar til lørdagens mjøsderby.

- Det er litt dag til dag med begge fortsatt. Så får vi se hvordan det går framover mot lørdag og møtet med Lillehammer. Det er litt usikkert, sier Nilsen.

- Tror du Tenute blir klar?

- Vi håper alltid, men i den verdenen her kan man ikke forlite seg på håp. De skal testes mer og mer utover i uka, smiler Nilsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.