Storhamar-treneren skryter av spillerne sine inn mot kampen mot Lørenskog, som kun har tapt en av de siste 12 kampene.

- Vi spiller smartere offensivt, med bedre risiko, slik at vi ikke gir bort unødvendige overtall i mot, og ikke gir bort så mange målsjanser. I tillegg synes jeg det er flere som står fram. Det er flere som tar ansvar og går i krigen, det er deilig å se. Det er også mange som produserer, det er flere som bidrar. I den ene kampen kan det være tre som får poeng, og i den neste kan det være tre nye.

Han skryter også av fjerderekka, som har bidratt til de siste seirene.

Skryter av fjerderekka

- Jeg synes det var godt å se Even og Jørgen Langdalen, og Simen Andre Edvardsen i kampen mot Lillehammer. De jobber hardt, og hjelper oss til å vinne hockeykamper, det er fint å se.  

Lørenskog-kampen er viktig for Storhamar, sier Nilsen.

- Det er en viktig kamp. Lørenskog har vunnet ni på rad, og er et lag som er i flytsonen. De er gode på skøyter, og det må vi være oppmerksomme på. Vi må stoppe mulighetene deres til å komme på kontringer. Vi må ta bort den delen av spillet deres. I tillegg må vi krige på foran begge målene. Vi må skape trafikk foran deres mål, ellers så er deres keeper god.

Positivitet i garderoben

Han sier den siste tidens gode form er veldig positiv.

- Det er alltid godt å få betalt for det man gjør i form av seire. Det skaper positivitet i garderoben, og gjør at det blir lettere å gå på jobb. Det må vi ta med oss. Vi skal fortsette med vårt, mot en tøff motstander. Vi skal like å møte gode lag på bortebane, det er en av grunnene til at vi spiller hockey. Vi skal mestre det også.

Joey Tenute, Lars Erik Hesbråten, Petteri Nummelin, Hampus Gustafsson og Christian Larrivèe er fortsatt ute for Storhamar.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00