• KRITISK: Erik Follestad Johansen.
    FOTO: NTB SCANPIX

Mandag ble Robin Dahlstrøm sendt av isen etter et ublidt møte med Martin Laumann Ylven, mens Phil Marinaccio fikk et tominutter etter å ha sendt Vegard Aspehaug inn i vantet bakfra.

Tirsdag ble det klart at kanadieren er meldt inn av players safety-utvalget, slik at han kan straffes av disiplinærutvalget.

Bakgrunn: Risikerer karantene

Selv er han krysstallklar på at han ikke hadde noen onde tanker med det han gjorde.

- Vi kjempet om posisjon ned mot hjørnet, og jeg ville bare gi ham en liten dytt, slik at jeg kunne komme foran ham. Men dessverre falt han og skadet seg. Det var aldri min intensjon, forsikrer Marinaccio. 

Han er forberedt på at han kan bli suspendert.

- Jeg håper jeg slipper å få karantene, for jeg gjorde det ikke med vilje. Men jeg får ikke gjort noe med det nå, og jeg vil forsikre om at jeg ikke hadde noen tanker om å skade ham, sier han.

Les også: Dommerne mener de tok rett

Til tross for at han er lei seg for situasjonen, mener Erik Follestad Johansen at situasjonen må straffes hardt.

- Den er stygg, den er litt som den Ylven hadde i Askerhallen. Den er gjort langt fra vantet og er i ryggen. Det er vanskelig å si hvor mange kamper han bør få, men den kan sammenliknes med Ylvens, og den fikk han fem for, sier han.

Trener Fredrik Söderström sier følgende:

- Phil agerer litt uforsiktig, selv om det skjer i stor fart og brøkdelen av et sekund. Det er selvfølgelig ingen ond tanke bak taklingen, men den blir mer bakfra enn Robins, og dermed blir det mer ulykkelig, sier han. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.