Storhamar-treneren bekrefter at Svensson er en spiller han gjerne vil ha inn i stallen.

– Jeg har hatt samtaler med ham, og jeg har bedt styreleder Njål Berge om å snakke med Victor.

Som nevnt kjenner Fredrik Söderstrøm den 27 år gamle senteren godt fra tida i Oskarshamn. Svensson, som startet karrieren i Malmö, hadde 22 målpoeng på 40 kamper i Oskarshamn i Allsvenskan (nivå to) forrige sesong.

– God på skøyter

– Jeg mener Svensson er god nok for den svenske eliteserien, men han har ikke fått noen tilbud. Jeg mener vi kan gjøre Victor Svensson bedre i Storhamar, sier Söderström.

– Hvorfor vil du ha Svensson til Storhamar?

– Han er en balansespiller, og er god på skøyter. Det er en bra defensiv senter. Victor er en vinner med sterk vilje, og han er utrolig ambisiøs. I tillegg stiller han krav, og er en bra mann i garderoben. Jeg tror dette er en perfekt løsning.

– Hva med poengproduksjon?

– Svensson er ingen spesielt utpreget måltjuv, men han plukker jevnt med poeng hver eneste sesong. Som nevnt er han en spiller som er veldig flink til å balansere, en lagspiller.

Spent på svaret fra Patrick

Utgangspunktet for Fredrik Söderström er at han skal hente to løpere og en back til før stallen er full. Svensson er naturlig nok en av de aktuelle løperne. I tillegg står Patrick Thoresen på den lista.

– Det hadde selvfølgelig vært helt topp hvis Patrick valgte å komme hjem og spille for Storhamar. Han er en klassespiller, og det er helt sikkert flere klubber på banen. Jeg så alle Norges kamper i VM, og det Patrick viser på isen hver eneste gang er imponerende. Svaret fra Patrick Thoresen vil påvirke hvordan vi eventuelt jobber videre med den siste løperen, sier Fredrik Söderström.

Storhamar-treneren er veldig opptatt av å treffe med de nye spillerne, og er tålmodig. Han ser for seg at stallen skal være spikret innen 1. juni.

– Det er et mål, og så får vi se, sier Söderström.

Onsdag morgen møtes de Storhamar-gutta som allerede er klare i CC Amfi. Der blir det fysiske tester. Fredrik Söderström og assistenten Jeff Jakobs har også lagt inn en teoribolk. Onsdagen avsluttes med en felles middag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.