• SÅ KAMPEN: Petter Thoresen avbildet under kampen mellom Vålerenga og Storhamar fredag kveld.
    FOTO: NTB SCANPIX

Fredag kveld herjet Robin Dahlstrøm, Joakim Jensen og Christian Larrivée i rekke da Storhamar slo Vålerenga 4-3. Etter kampen fikk Vålerenga-gutten mange gode ord fra Larrivée.

Festaften: Se scoringene her! 

- Robin er perfekt for meg og Jensen. Han er rask og sterk, men samtidig kan han spille pucken og være med på det offensive spillet, sier Larrivée om Dahlstrøm.

Landslagsjef Petter Thoresen satt på tribunen og så på Dahlstrøms storspill i går. Og Larrivée mener at han er rett mann for landslaget.

- Han bør være med! 

- Du mener det er solekeklart? 

- Ja, jeg synes det, sier svarer han. 

HATV: Jensen roste fansen

Trener Fredrik Söderström svarer følgende da han blir spurt om Dahlstrøm bør være aktuell for Thoresens neste tropp.

- Det skal jeg ta over en kopp kaffe med Petter, men han gjorde en imponerende jobb, svarer treneren. 

- Jeg vil tilbake på landslaget denne sesongen. Det er det som er målet mitt, svarte han da VG spurte hovedpersonen om landslagsambisjonene etter gårsdagens kamp.

Også Patrick Thoresen, lagets store stjerne, ga lagets bestemannspris til Dahlstrøm.

- Han har kanskje vært vår beste spiller i oppkjøringen, og han gjør en knallmatch i dag, sa Thoresen i garderoben etter kampen. 

Landslagstrener Petter Thoresen besvarte ikke HA-sportens henvendelser lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.