Kjetil Martinsen, som ble norgesmester med Stavanger Oilers i april, tror Storhamar kan kjempe helt i toppen av norsk hockey.

- Storhamar har masse gode spillere, og jeg synes laget ser bra ut. Jeg tror vi kan være med og kjempe i toppen de neste årene, sier Martinsen til HA-sporten.

Sjur Rakstad-Larsen, leder av sportutvalget, sier følgende om Oslo-gutten:

– Det er veldig hyggelig at Kjetil velger Hamar som neste stoppested i karrieren, i konkurranse med flere andre tilbud. Det viser at vi er en attraktiv klubb å spille for, og det blir spennende å se det Kjetil har å bidra med på isen i gult og blått forteller Sjur Rakstad-Larsen i en kommentar til SIL.no.

Kjetil Martinsen er opprinnelig fra Vålerenga, men han har også spilt for Lillehammer, Manglerud Star og Stavanger Oilers i løpet av karrieren. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.