Hamar-gutten, som spilte i Storhamar til og med 2016-17-sesongen, sier dette om overgangen:

– Jeg er veldig godt fornøyd med å ha signert her. Det er godt å få det på plass, slik at jeg kun kan fokusere på å spille og sesongen som kommer, sier Gran på klubbens hjemmeside.

22-åringen har spilt i Kitzbühel og Fassa, begge i Alpeligaen, de to siste sesongene.

Les også: Rantanen terpet med ungguttene

Han beskriver sine første uker på Lillehammer som veldig gode. 

– Det har vært veldig bra. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av spillerne og folkene rundt klubben. Det virker som en veldig bra gjeng som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med.

Han sier dette om sesongen som kommer:

– Jeg vet at vi blir et tøft lag å møte denne sesongen her – vi har blant annet veldig mye fart. Jeg håper jeg kan bidra til at vi vinner flest mulig kamper og når målene vi setter oss som lag. Målet er alltid å vinne. Jeg gleder meg, avslutter nysigneringen. 

Klubben har ikke hatt midler til å finansiere Martin Gran selv. Kostnadene til signeringen er derfor 100 prosent finansiert av Tore Lien Bjørnstad og Structor ved Harald Snippen – og påvirker ikke klubbens økonomiske situasjon.

Styreleder, Tore Lien Bjørnstad, forklarer bakgrunnen for at han og styremedlem Harald Snippen har valgt å gjøre dette.

– Sportslig produkt er en av våre viktigste salgsvarer. Klubben har besluttet kutt i sportslig satsing, og disse tiltakene har vi tro på. Samtidig er det altså slik at sport selger, og vi har derfor valgt å finansiere Gran selv da vi mener han kan bidra til at salgsproduktet vårt vil bli enda bedre, hvilket vi har tro på at – sammen med øvrige tiltak – vil være med å bidra i snuoperasjonen som nå pågår.

Bjørnstad avslører også at det jobbes med flere tiltak for å bedre situasjonen ytterligere.

– Vi har igangsatt flere tiltak og har tro på snuoperasjonen som nå er igangsatt. Her er det allerede gjort tiltak, og det arbeides parallelt med tiltak for å bedre situasjonen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.