Jon-Hroar Nordstrøm i sportsutvalget forteller:
– Phil er revansjelysten etter skaden han pådro seg sist han var i gult og blått og gleder seg til å komme tilbake til Hamar. Med fart og ferdigheter er han er attraksjon på isen, og vi gleder oss veldig over at han så sterkt ønsket seg tilbake til Storhamar. Phil kommer til å bli en viktig bidragsyter på isen kommende sesong.

Marinaccio fikk sesongen mye ødelagt av skader sist han var i Storhamar i 2017-18-sesongen.

Les også: Storhamar har hentet ny målvakt

Han kan spille både senter og ving. Phil kom som mange fikk med seg opp igjennom det nordamerikanske NCAA-systemet for Bemidji State Univ. før han reiste til Hamar i 2017/18-sesongen. Etter sesongen dro han videre til SønderjyskE i Danmark, hvor han denne sesongen hadde 40 poeng på 38 kamper i grunnserien, før det ble 9 poeng på 14 kamper i sluttspillet og sølvmedalje. I SønderjyskE spilte han sammen med Matt Prapavessis, som også er klar for Storhamar i kommende sesong.

Fakta:
Navn: Phil Marinaccio
Født: 14.04.1993 i Woodbridge, Ontario, Canada
Posisjon: Forward
Fatning: Venstre
Høyde: 178 cm
Vekt: 86 kilo
Tidligere klubber: SønderjyskE, Bemidji State Univ. (NCAA), Lincoln Stars (USHL), Cedar Rapids RoughRiders (USHL) og Chicago Steel (USHL)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.