– Klart det er tøft å komme inn i garderoben å se at nummeret mitt ikke er på lagoppstillinga. Samtidig er det bare å jobbe på videre, sier han.

Den finske superveteranen har ikke spilt kamp siden 22. oktober, og må nå vente noen dager til.

– Jeg er 44 år og stresser ikke. Vi har 14 kamper igjen. Det er masse tid som vi kan bruke på å komme i form til sluttspillet, forsikrer Nummelin.

– Vi vet vi har to importer for mye. Alle vil spille, men to må sitte på tribunen. Sånn er hockey, smiler han.

Nummelin ble igjen på isen onsdag, og la inn litt ekstra skøytegåing.

– Alle dager og treninger er viktige for meg. Jeg jobber hardt og kommer til å være klar for å spille når jeg får sjansen, fastslår 44-åringen.

en totalvurdering

Joey Tenute er ute med en skade i underkroppen. Dermed er det bare en importspiller som må settes på tribunen. Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen forteller om de ulike faktorene som spiller inn når han og Pål Johnsen velger hvem som skal stå over.

– Det er en totalvurdering av mange elementer. Nå har vi hatt mye sjukdom på løpersida. Når Larrivée gjør sin første kamp og Tenute er ute, ville vi ikke fjerne ytterligere en utenlandsk løper. Da hadde det i stedet blitt tynt på løpersida, forklarer han.

Storhamar har kun sluppet inn åtte baklengsmål i spill på de siste fem kampene. Det er også en faktor Nilsen trekker fram.

– Jeg synes backene som har spilt de siste kampene har levert godt spill. Kombinert med sjukdom og kanskje en større belastning på løperne de siste kampene, fører det til at Petteri står over denne kampen, forklarer Nilsen.

Storhamar-treneren er helt klar på at dagens situasjon ikke er et problem.

– Det er mange kamper igjen. Vi skal ikke få dette til å bli et problem. Det er en utfordring for importspillerne. En må ut og sånn er det, sier han.

Mange tilbake

Storhamar kan stille tilnærmet fullt lag mot Stjernen torsdag. Martin Blakseth Huse, Mikkel Søgaard og Lars Løkken Østli sto over lørdagens kamp mot Lørenskog, men har alle trent på is denne uken. Eirik Skadsdammen er ute og er per nå den eneste i troppen som er ute over en lengre periode.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.