Storhamar - Sparta 0-1

Perioderesultat: 0-1, 0-0, 0–0

Storhamar er ute av sluttspillet. De gule og blå jaget scoring, men klarte aldri å svare på Henrik Malmströms 1-0-goal. Nå er det sommerferie. 

Skuddstatistikk: 21–12

Tilskuere: 6.133

Dommere: Tor Olav Johnsen, Christian Persson, 6 poeng

Utvisninger:  Storhamar: 2 x 2 min, Sparta: 4 x2 min

Storhamars lag

Målvakt: Oskar Östlund.

1. femmer: Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard – Hampus Gustafsson, Alexander Reichenberg, Joey Tenute.

2. femmer: Erik de la Rose, Joonas Rönnberg – Joakim Jensen, Christian Larrivée, Mikael Zettergren.

3. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Christian Bull – Daniel Hermansson, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen.

4. femmer: Simen Løvhaug Hansen, Anders Gulliksen – Martin Gran, Martin Blakseth Huse, Lars Erik Hesbråten.

Mål:

0–1 Henrik Malmström (Christopher Henriksen) 17.41. I spill fem mot fire. 

HA-børsen

Tre stjerner: Ingen

To stjerner: Ingen

Én stjerne: Erik de la Rose, Alexander Reichenberg. 

Pluss:

Storhamar skaper en del sjanser, men det er for tafatt foran mål. Publikum står på til siste slutt, men laget ryker fortjent ut.

Minus:

Storhamar slipper inn på en overgang i førsteperioden, og de sliter med å klare å komme seg etter den goalen. Storhamar sliter med å komme seg gjennom Spartas gode styrespill. Bruker altfor lang tid på å gå ned på spillere. Har noen kjempesjanser, men pucken vil ikke inn. Lenny Eriksson, Spartas trener, får kampen inn i sitt spor – og nå kan svensken glise etter fjorårets exit. 

Neste kamp: Treningskamp i august.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.