Storhamar–Frisk Asker 3–4 etter sudden death

Patrick Thoresen leverte en kanonsterk kamp torsdag, men han var – som den vinnerskallen han er – skuffet da han snakket med HA-sporten.

– Det blir ikke det samme å score når man taper. Men det var en lettelse å se pucken gå inn, sier Thoresen, som scoret Storhamars første mål.

lette baklengsmål

Førsteperioden var gnistrende, og Frisk Asker ble rundspilt, men så kollapset Storhamar i løpet av ni minutter i midtperioden–og kampen ble snudd.

Fellesnevneren for baklengsmålene: personlige feil.

– Er du lei av å slippe inn slike mål?

– Ja, det er jeg. Det er en liten ting, som er blitt til en stor ting. Men dette er noe vi kan jobbe med. Det handler om å være ydmyke i hockey, og dette er noe vi kan rette på, sier Thoresen.

34-åringen har spilt store deler av sitt voksne liv i utlandet, og han forteller at disse problemene på ingen måte kun oppstår i lavere ligaer, slik som den norske.

– Nei da. Dette kan skje hvor som helst. Jeg har gjort slike feil selv, og det kan skje overalt. Men det viktigste er at vi lærer og kommer oss videre, sier han.

söderström: enig

Storhamar-trener Fredrik Söderström var mellomfornøyd med prestasjonen.

–Jeg synes vi viser oss fra vår beste side i starten, men så viser vi hva som er svakheten vår: Vi gir bort litt for enkle mål, selv om spillet ikke er dårlig. Det blir for kostbart i disse kampene, sier han.

– Er det frustrerende?

– Ja, det er klart det er frustrerende. Men ingen av spillerne gjør dette med vilje. Jeg sa at det til spillerne da jeg snakket med dem etter kampen, for å pirke litt i det, sier han.

ikke bekymret

Forventningene til Patrick Thoresen har vært enorme siden han annonserte at han skulle spille for Storhamar.

Men den helt store poengfangsten har uteblitt. Likevel er Thoresen helt rolig selv.

– Det har ikke vært noe jeg har tenkt på, for det skjer heller dersom vi taper. Men det er klart at jeg skal gjøre poeng, for jeg logger mange minutter på isen. Og alle som spiller mye, må produsere, så enkelt er det. Det er ikke så ofte jeg produserer mange poeng i starten av sesongen, men jeg vet at det vil komme, sier Thoresen–som herjet mot Frisk Asker torsdag kveld.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.