Storhamar - Frisk Asker 3-4 etter sudden death

Patrick Thoresen leverte en kanonsterk kamp torsdag, men han var - som den vinnerskallen han er - skuffet da han snakket med HA-sporten.

- Det blir ikke det samme å score når man taper. Men det var en lettelse å se pucken gå inn, sier Thoresen, som scoret Storhamars første mål. 

lette baklengsmål

Førsteperidoen var gnistrende, og Frisk Asker ble rundspilt, men så kollapset Storhamar i løpet av ni minutter i midtperioden - og kampen ble snudd.

Fellesnevneren for baklensmålene: personlige feil.

- Er du lei av å slippe inn slike mål?

- Ja, det er jeg. Det er en liten ting, som er blitt til en stor ting. Men dette er noe vi kan jobbe med. Det handler om å være ydmyke i hockey, og dette er noe vi kan rette på, sier Thoresen.

33-åringen har spilt store deler av sitt voksne liv i utlandet, og han forteller at disse problemene på ingen måte kun oppstår i lavere ligaer, slik som den norske. 

- Neida. Dette kan skje hvor som helst. Jeg har gjort slike feil selv, og det kan skje overalt. Men det viktigste er at vi lærer og kommer oss videre, sier han.

söderström: enig

Storhamar-trener Fredrik Söderström var mellomfornøyd med prestasjonen.

 - Jeg synes vi viser oss fra vår beste side i starten, men så viser vi hva som er svakheten vår: Vi gir bort litt for enkle mål, selv om spillet ikke er dårlig. Det blir for kostbart i disse kampene, sier han.

- Er det frustredende? 

- Ja, det er klart det er frustrende. Men ingen av spillerne gjør dette med vilje. Jeg sa at det til spillerne da jeg snakket med dem etter kampen, for å pirke litt i det, sier han.

ikke bekymret

Forventningene til Patrick Thoresen har vært enorme siden han annonserte at han skulle spille for Storhamar.

Men den helt store poengfansten har uteblitt. Likevel er Thoresen helt rolig selv.

- Det har ikke vært noe jeg har tenkt på, for det skjer heller dersom vi taper. Men det er klart at jeg skal gjøre poeng, for jeg logger mange minutter på isen. Og alle som spillere mye, må produsere, så enkelt er det. Det er ikke så ofte jeg produserer mange poeng i starten av sesongen, men jeg vet at det vil komme, sier Thoresen - som herjet mot Frisk Asker torsdag kveld. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00