Matcvinneren scoret sitt 100. mål for Storhamar. Han var storfornøyd etter kampen.

- Vi fortsatte å male på når vi lå under, og det var utrolig deilig at vi vant til slutt. Vi burde hatt tre poeng, men i ettertid synes jeg to poeng var greit. Jeg synes vi var det beste laget, sier Lars Løkken Østli som måtte sy både over og under øyet etter at han fikk kølla til Jimmy Andersson i ansiktet.

TENUTE FIKSET EKSTRAOMGANGER

Storhamar slet fra Start mot Frisk Asker, og etter at bortelaget hadde tatt ledelsen åtte minutter før slutt, så det mørkt ut, men Joey Tenute sikret ekstraomganger på en retur fra Østli.

I ekstraomgangene ropte Frisk Askers stjernespiller Anders Bastiansen på utvisning foran Storhamars mål. Men da dommeren forble stille, satte Lars Løkken fart og banket pucken i krysset bak Niklas Dahlberg. Storhamar kunne juble. 

- For dårlig i overtall

Assistent Pål Johnsen var også en glad mann etter seieren over Frisk Asker.

- Jeg synes vi var best både i andre og tredje periode. Med et bedre overtallspill kunne vi fått tre poeng. Dessverre var overtallspillet alt for dårlig i denne kampen. Det er sterkt av gutta å komme tilbake selv om vi  ikke får til overtallspillet.

Storhamar går opp til 38 poeng etter dagens seier. Neste kamp er mot Stavanger i CC amfi søndag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.