Som vanlig spiller et lag utvalgt av spillerne sjøl bestående av gamle lagkamerater mot dagens A-lag. Laget til gutta har fått navnet "Three Stars" og består av følgende velfylte stall:

Les også: Skuffet Røise etter skjenke-nei

Målvakter: Tom Erik Jensen og Tommy Johansen

Backer: Lars Løkken Østli, Mats Larsen Mostue, Daniel Jensen, Andreas Øksnes, Adrian Saxrud Danielsen, Roy Hesbråten, Eerikki Koivu, Jimmy Andersson, Cato Ørbæk

Løpere: Joakim Jensen, Lars Erik Hesbråten, Eirik Skadsdammen, Tom Ivar Hesbråten, Pål Johnsen,  Christian Larrivée, Steffen Thoresen, Øyvind Jensen, Martin Blakseth Huse, Erik Løkken Østli, Ørjan Mikkelsen, Trygve Hillestad, Eirik Børresen, Ola Stenberg (Showspeaker)

Trenere: Aleksander Smirnov, Michael Smithurst, Rune Gulliksen, Torbjørn Orskaug

Lagledere: Thore og Mathias Saxrud, æreslagleder: Geir Åge Østli.

Matriser: Johnny og Jostein Smeby.

Æresmatris: Trond Jensen.

Lege: My Lystad.

Fysioer: Marius Engen, Fredrik Akre, Kent Inge Kristiansen.

Matris A-lag: Tom Rune Edvardsen.

Æresgjest: Hans G. Stubrud.

Utvisningsbåsvakt: Ivar Juliussen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.