I podkast-episoden, som alle kan høre gratis, forteller Kristiansen at han gleder seg stort til å møte Storhamar i DnB Arena tirsdag.

Kristiansen er nemlig suspendert i lagets to første kamper, men rekker å spille tirsdagens batalje.

- Jeg har noen samtaler til moren min når jeg gleder meg litt ekstra til kamper. Storhamar er noe eget for meg, for jeg liker å møte Storhamar. Det blir første hjemmekampen min i comebacket, sier han.

- Jeg tror vi kommer til å krige mest med dem i toppen, og så har de noen spillere jeg har lyst til å gå litt etter, sånn som Patrick Thoresen, sier han og gliser.

Han fortsetter:

- Jeg må prøve å roe meg ned til den kampen, men samtidig ligge på kanten, sier han.

Hør hele episoden her! 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.