I dag ble det klart at Storhamar har hentet inn Andreas Røykås Marthinsen og Daniel Hermansson på korttidskontrakter.

Nå gleder spillerne seg til å komme til klubben.

- Jeg har fått med meg at klubben har gjort det bra de siste årene, og jeg gleder meg til å spille for Storhamar, sier han.

Tidligere i høst fikk den robuste backen sin landslagsdebut, og han forteller at det frister å spille flere kamper med flagget på brystet. 

- Det er knallhard konkurranse om plassene på landslaget, men det er målet mitt, og jeg ønsker å kjempe om en plass, sier han.

Daniel Hermansson var kaptein på Moras lag i fjor, men ble ikke enig med klubben om en ny kontrakt. Dermed har det ikke blitt noe spill på svensken så langt.

- Det ordnet seg ikke helt med kontrakten, men jeg har hele tiden trent og holdt meg i form. Jeg føler meg klar, og jeg gleder meg til å komme til Storhamar, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.