SønderjyskeE - Storhamar 2-3

Da Storhamar vant mot Sønderjyske tirsdag kveld, var det flere av grovarbeiderne som jobbet skøytene av seg.

Den ferske Storhamar-treneren, Fredrik Söderström, mener det er en av lagets største styrker at de har en såpass stor bredde i årets spillerstall.

- Alle kan ikke produsere poeng som for eksemepl rekka til Larrivée og Jensen, men det betyr ikke at man ikke er like viktig for det. Jeg setter stor pris på spillere som kan vinne dropper i egen sone, sette taklinger og spille i skarpe situasjoner, sier Söderström til HA-sporten.

HATV: Se høydepunktene her

tøff kamp

Det er ikke bare å melde seg klar for kamp, og vips så er navnet på protokollen denne sesongen.

Eirik Skadsdammen ser derimot ikke på lagets bredde som en utfordring, men heller som motivasjon.

- Når du vet at det er tøff kamp, gjør det at du skjerper deg enda mer på trening. Vi gjorde det før også, men det blir enda viktigere i år. Vi har aldri hatt et så bredt lag mens jeg har vært med. Og jeg mener det bare er bra for alle, sier han.

Krigere Anders Gulliksen, Simen André Edvardsen, Jørgen Langdalen og Lars Erik Hesbråten er blant spillerne som kommer til å krige for istid denne sesongen.

Og ingen av dem ser negativt på situasjonen. De vet hva som kreves av dem.

«Det er bare å jobbe hardt», «Smelle på når man får muligheten» og «Gjøre som treneren ber oss om», er sitatater som går igjen når de blir spurt om hva de tror om egne istid-muligheter.

- Det er nøkkelen for oss å ha en så bred stall. Spillerne skal kjenne en trygghet på laget, men samtidig føle at noen puster dem i nakken. Det er bare bra, sier Söderström om spillerne.

surt å være skadet

Lars Erik Hesbråten, som har fått store deler av oppkjøringen ødelagt på grunn av en kneskade, forrteller at det er frusterende å ikke kunne vise seg fram.

- Det er ikke noe moro å være skadet, men jeg får ikke gjort noe med det, slik det er nå. Jeg må bare vente til jeg blir klar igjen, og så skal jeg vise meg fram, sier Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.