Lørdag tapte Brumunddal 2-1 for KFUM, men etter kampen handlet alt om hvordan KFUMs andre og avgjørende scoring ble satt i mål.

Bakgrunn: Dala raser etter kontroversiell scoring

Daglig leder i KFUM, brumunddølen Thor-Erik Stenberg, legger seg flat da han snakker med HA-sporten.

- Vi skulle gjerne vært uten denne episoden, for dette er ikke måten vi ønsker å vinne kamper på, sier Stenberg.

- Brumunddal ønsker omkamp. Hvordan stiller dere dere til det?

- Vi har ikke hørt fra forbundet ennå, men vi er helt klart positive til å spille kampen igjen, sier han.

Nils Fisketjønn, Konkurransedirektør i NFF, forteller hvordan prosessen vil foregå.

- Det er ikke vi som behandler den. Men etter at et lag har lagt inn en protest, får det andre laget tre dager på seg til å svare. Og når det er blitt gjort, blir saken behandlet av domsutvalget. Det er ikke berammet noe møte der ennå, men det vil skje fort, sier han til HA-sporten

Les også: Dala vil ha omkamp

- Jeg har registrert at Fred Leo (Nysæter, lagets trener) har sagt at vi ikke har vært i kontakt med dem. Men jeg har snakket med deres daglige leder. Og vi har sagt at vi ønsker å spille om kampen, sier Stenberg. 

KFUM-stopper Håkon Aalmen, som spilte for Brumunddal i 2015- og 2016-sesongen, støtter den beslutningen.

- Jeg satt på tribunen, for jeg er skadet. Men jeg kan si at jeg fikk en dårlig følelse. Og den ble enda verre da jeg så klippet igjen dagen etter. Den slags skal ikke skje, sier han.

- Jeg har sett tusenvis av fotballkamper, men aldri noe lignende. Dersom det er mulig å få spilt kampen på nytt, støtter jeg den avgjørelsen. 

- Burde dere latt Dala få en scoring etter målet deres?

- Det burde vi nok, men ting skjer fort. Jeg håper forbundet ordner opp, for slikt skal ikke skje, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.