• Eirik Johansen og Bendik H. Eriksen har selveste Pål "Magic" Johnsen på besøk i Puckpodden episode 4.

Da Storhamar møtte Lillehammer i kvartfinalen i sluttspillet i 2011, kom Pål Johnsen med en kraftsalve i retning Lillehammer og Hamar-guttene Simen og Christian Saxrud.

Bakgrunn: Skuffet over Saxrud-brødrene og slakter Lillehammer

Nå, syv år etter, er Johnsen noe mildere i sin karakteristikk av naboklubben, men han klarer ikke helt å dy seg.

- De mangler hockeykultur. De har mye å lære av storebror Storhamar, sier Johnsen om de røde. 

42-åringen snakker også om hvordan han har opplevd årene uten hockey, hvorfor han ikke velger å bli med på klubbens førstedivisjonslag, Storhamars sesong, og så tar han dommerne i forsvar for de nye regelendringene i eliteserien.

LES OGSÅ: Mikki Bjerkes blogg om når hockey blir livsviktig

Ukens røver, kaktus og blomsterkvast blir også delt ut.

Hør hele episoden i toppen av artikkelen, eller så kan du høre den i Itunes og på Soundcloud

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.