Storhamar-back Kenney Morrison måtte gå i garderoben etter 27 minutter av torsdagens kvartfinale.

Grunnen var en takling mot hodet på en Lørenskog-spiller.

Dommerne var raske med å peke Morrison i retning av garderoben, og på reprisene kunne det se ut til at Morrison traff Lørenskog-spilleren i hodet med albuen.

- Ut i fra hva folk som har sett situasjonen sier, så tror jeg han kan bli avstengt, sier Fredrik Söderström, rett før dommerne passerer svensken.

Söderström får opplyst av dommerne at Morrison kun får liten disiplinærstraff, og dermed ingen karantene.

- Han kom ned langs vantet, og jeg følte jeg hadde en ren takling, og jeg prøvde ikke å skade ham. Det var hardt spill, og det er sluttspill, så du må fullføre taklingene, sier Morrison etter kampen.

Han er glad han slipper karantene, men han føler ikke selv han traff hodet til motspilleren.

- Han er mindre enn meg, og jeg forsøkte bare å fullføre en ren takling. Jeg er ikke sikker på hva jeg traff, og jeg må se den på video, sier han.

Lørenskogs Sigbjørn Aas Osa må imidlertid belage seg på minst én kamp på tribunen.

Etter drøyt 52 minutters taklet han Jørgen Langdalen bakfra inn mot vantet, og Storhamar-spilleren fikk seg en skikkelig trøkk og gikk i garderoben.

Etter kampen hadde dommerne bestemt at Osa får matchstraff, og dermed kan han fort ryke på flere kampers karantene. 

Söderström mener det var to udisiplinerte lag i den første kvartfinalen.

- Begge lag pådro seg litt unødvendig utvisninger, og det var manglende disiplin hos begge lag, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.