Zettergren, som scoret på to straffeslag søndag, mener Östlund gir laget en ekstra dimensjon.

– Han gir oss mulighet til å vinne hver eneste kamp, og han har vært helt magisk. Det var han i fjor også. Vi vet hva vi får av ham, skryter Zettergren.

Jobber hardt

Östlund selv er noe mer beskjeden i sin beskrivelse av egne prestasjoner.

– Jeg jobber med mitt hver dag.Forsøker å forberede meg til hver kamp, sove godt, spise godt og trene bra. Nå har vi vunnet masse, og når vi vinner så er jeg fornøyd. Det er alltid biter man kan bli bedre på, og det prøver jeg å gjøre hver dag, sier Östlund.

Han var strålende i søndagens kamp, og han var i ekstase etter at to poeng var i boks.

Han velger å rose lagkameratene for at han har gjort flere gode kamper i det siste.

– Spillerne gjør det enklere for meg, og vi har en bra kjemi sammen, forklarer Östlund.

Førstevalget i mål

Han synes det er vanskelig å svare på eksakt hva det er som gjør at det blir enklere for ham å stå bakerst i banen.

– Vi spiller litt annerledes forsvarsspill nå. Nå er det mer «stay home» og defensivt spill, ikke at vi skal score mål hele tiden. Og når vi slipper inn færre mål, så har vi jo større sjans for å vinne. At det er enklere vil jeg ikke si. Men vi spiller bra, og spillerne gjør det enkelt for meg å stå bak der, så all heder til utespillerne, roser svensken.

Östlund har vært førstevalget på keeperplass denne sesongen, på bekostning av Robert Hestmann, og svensken elsker å stå mange kamper.

–Det er kult. Jeg vil gjerne stå alle kamper, og det vil Robert også. Det er tøff konkurranse og det er bare å jobbe på, sier han.

Glitrende Zettergren

Mikael Zettergren var også glitrende mot Oilers, og scoret 2-2-målet og to ganger i straffekonkurransen. Han var ekstra lettet da han satte inn 2-2-målet, etter å ha misbrukt flere gode muligheter tidligere i kampen.

– Ja, jeg hadde brent en del under kampen og følte at vi ikke burde tape den her på grunn av meg. Så det var godt at jeg fikk sette inn den til slutt, sier Zettergren fornøyd.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.