Lars Løkken Østli scoret et perlemål mot Lørenskog tirsdag, etter en krempasning fra Joakim Jensen. Da holdt det ikke til seier. Nå fosset Storhamar-backen fram igjen - på et perfekt timet tidpunkt. Tommy Johansen reddet skuddet fra Hampus Gustafsson, men Løkken Østli luktet scoring, og satte returen i mål.

– Det er alltid moro å score mål, men det viktigste er uansett at laget vinner. Vi trengte denne seieren. Vi spilte på oss sjøltillit, sier Lars Løkken Østli.

Det er mye snakk om å komme med en ekstra spiller, en back, som gjør at laget kommer i overtall, og overrasker motstanderen.

– Det er slik hockey er blitt. Det er moderne ishockey, men vi må selvfølgelig vurdere risiko. Denne gangen gikk det veldig bra, sier Storhamar-backen.

Sterkt backpar

Det var god stemning i garderoben etter kampen. Tapet mot Lørenskog var tungt å svelge, spesielt med tanke på måten de tre Lørenskog-målene kom på. De kom nemlig etter store feil av Storhamar-gutta.

– Dette var utrolig deilig. I dag var det veldig solid, synes jeg. Vi var samlet, hjalp hverandre. Det var gode gamle, solide Storhamar igjen. Det liker vi.

Lars Løkken Østli og Mikkel Søgaard er blitt et veldig bra backpar i gult og blått.

– Jeg synes det fungerer veldig bra. Vi løser presset på en fin måte, og slapp til lite i dag. Det er moro å spille sammen med Mikkel. Han er god på skøyter og aggressiv i spillet sitt.

Det var et mye kvikkere Storhamar-lag som møtte på jobb torsdag. Det var et kollektiv. Det oste lagånd, dette skulle de vinne sammen.

– Hvorfor svinger det?

– Mot Lørenskog ville vi kanskje litt for mye. Det handler om å holde posisjonene sine. Vi sløste litt med kreftene tirsdag, og gikk litt tomme i sisteperioden.

– solid kamp

Pål Johnsen likte veldig mye av det han så torsdag.

– Det var en veldig solid kamp. Gutta kom samlet, og alt virket tryggere. Nå må vi bygge videre på dette. Vi kjørte oss kanskje litt fast mentalt tidligere. Nå fikk vi sjøltillit, og virkelig trua på at vi kan. Det er veldig godt.

Alexander Reichenberg scoret det andre målet. Han fikk seg en skikkelig smell. Torsdag var det usikkert hvor alvorlig det er.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00