Før Storhamars møte med Lillehammer i CC Amfi, satt Sjur Rakstad-Larsen, Pål-Jan Stokke og Patrick Bovim i møte på et møterom i Storhamars VIP-areal.

Så kom Fredrik Söderström innom en liten tur, før han gikk tilbake til garderoben.

- Jeg har bare drukket kaffe, jeg kan ikke si noe, sa han og gliste på vei ut av møterommet.

Noen minutter senere kom de tre gående ut. Og det var Pål-Jan Stokke som snakket med HA-sporten.

- Vi har ikke skrevet under på noe, men vi er interesserte i Patrick. Han er god i power play, god på skøyter og har vært en stabil og god spiller i mange år, sier Stokke til HA-sporten.

Bovim forteller følgende om interessen.

- Storhamar har Norges beste publikum, har et bra lag, og det er skjedd mye bra her. Storhamar er veldig interessante, sier han. 

Han har også et tilbud fra Sparta liggende.

- Telefonen har ikke stått stille de siste dagene, og det er en del interesse, sier han og gliser. 

Oslo-gutten produserte 27 målpoeng på 44 seriekamper for sølvvinnerne Sparta i seriespillet. I sluttspillet noterte han seg for tre målpoeng på ni kamper. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.