Storhamar - Lørenskog 4-1:

Rekka med Christian Larrivée, Joakim Jensen og Robin Dahlstrøm fortsatte storspillet søndag.

Før søndagens møte med Lørenskog, hadde rekka stått bak samtlige scoringer for Storhamar denne sesongen, og søndag noterte de seg for to nye.

Fortsatte herjingen

- Vår rekke kunne scoret et par mål til. Vi kan ikke score hver gang, men det fungerer godt nå, gliser "talismanen".

Han var strålende fornøyd med seieren, selv om han fremdeles mener det er ting å forbedre.

- Det var veldig viktig. Jeg vet at folk forventer mye av laget, og forrige kamp var ikke bra nok. Vi var skuffet. At vi slo tilbake med en storseier var veldig viktig. 

Storhamars nummer 23 var også fornøyd med at to nye rekker noterte seg på scoringslisten.

- Det var deilig at to andre rekker også scoret mål i dag. Det er det vi må gjøre, og vi lærte fra kampen mot Lillehammer. Det svinger fortsatt mye, men det var bedre i dag, sier han, og fortsetter:

Det er veldig viktig. Det er sånn det må være i hver kamp hvis vi vil være i toppen. Da må det være minst to rekker som produserer. Vi har et godt nok lag til å klare det, og vi må bare fortsette som i dag. Det kommer seg, smiler han.

Vil fortsette som nå

Etter søndagens 4-1-seier over Lørenskog, står Larrivée med åtte målpoeng. 

4 scoringer og 4 målgivende pasninger har det blitt på poengkongen.

- Det fungerer bra for meg nå, men det er bare på grunn av rekka. Det er også på grunn av Joakim og Robin. Det funker bra, og jeg vil bare bli frisk, og hvis jeg er frisk, så blir det spennende for meg.

- Frisk? Er du ikke frisk?

- Jeg er frisk, men jeg vil bare fortsette som nå. Det er en del av meg som ikke vil tenke på skader, og akkurat nå fungerer det som det skal. Poengene kommer med den rekka jeg spiller med, og jeg er sikker på at vi kan fortsette sånn, ler han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00