Storhamar - Lørenskog 4-1:

Rekka med Christian Larrivée, Joakim Jensen og Robin Dahlstrøm fortsatte storspillet søndag.

Før søndagens møte med Lørenskog, hadde rekka stått bak samtlige scoringer for Storhamar denne sesongen, og søndag noterte de seg for to nye.

Fortsatte herjingen

- Vår rekke kunne scoret et par mål til. Vi kan ikke score hver gang, men det fungerer godt nå, gliser "talismanen".

Han var strålende fornøyd med seieren, selv om han fremdeles mener det er ting å forbedre.

- Det var veldig viktig. Jeg vet at folk forventer mye av laget, og forrige kamp var ikke bra nok. Vi var skuffet. At vi slo tilbake med en storseier var veldig viktig. 

Storhamars nummer 23 var også fornøyd med at to nye rekker noterte seg på scoringslisten.

- Det var deilig at to andre rekker også scoret mål i dag. Det er det vi må gjøre, og vi lærte fra kampen mot Lillehammer. Det svinger fortsatt mye, men det var bedre i dag, sier han, og fortsetter:

Det er veldig viktig. Det er sånn det må være i hver kamp hvis vi vil være i toppen. Da må det være minst to rekker som produserer. Vi har et godt nok lag til å klare det, og vi må bare fortsette som i dag. Det kommer seg, smiler han.

Vil fortsette som nå

Etter søndagens 4-1-seier over Lørenskog, står Larrivée med åtte målpoeng. 

4 scoringer og 4 målgivende pasninger har det blitt på poengkongen.

- Det fungerer bra for meg nå, men det er bare på grunn av rekka. Det er også på grunn av Joakim og Robin. Det funker bra, og jeg vil bare bli frisk, og hvis jeg er frisk, så blir det spennende for meg.

- Frisk? Er du ikke frisk?

- Jeg er frisk, men jeg vil bare fortsette som nå. Det er en del av meg som ikke vil tenke på skader, og akkurat nå fungerer det som det skal. Poengene kommer med den rekka jeg spiller med, og jeg er sikker på at vi kan fortsette sånn, ler han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.