Alexander Smirnov satte spor etter seg i Storhamar. Fansen husker ham godt, og nå vil de ha ham tilbake. Selv utelukker han ikke et comeback.

Sjur Robert Nilsen fikk en sesong som trener i Storhamar. Nå har han gitt seg, og Storhamar har startet jakten på ny trener. Hvem det blir vil ingen si noe om ennå. Sannsynligvis er ingen ting klart, men Storhamar har noen navn på blokka si.

HA spurte i går HA-leserne om hvem de vil ha som ny trener. Over 1.200 har stemt til nå, og halvparten av dem vil ha Sasja tilbake. Andrevalget er fjorårets Oilers-trener, nå landslagstrener Petter Thoresen, som har 100 færre stemmer enn Sasja til nå. Deretter følger Tor Nilsen og David Livingston.

Har du ikke stemt? Du kan fortsatt gjøre det her.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.