Det ble en dårlig start fra Storhamar. Hamar-gutten Eirik Salsten scoret allerede etter få minutter. Etter det løftet hjemmelaget seg, og hadde flere gode muligheter, blant annet ved Alexander Reichenberg og Erik de la Rose, men pucken ville ikke i mål. Det sto 0-1 etter første periode.

I den andre perioden kom hjemmelaget ut i hundre. De fikk flere hundreprosentsjanser utover i perioden. Utligningen kom etter 31.52, da Alexander Reichenberg satte pucken i mål, etter en superpasning fra Joakim Jensen. Storhamar kunne ha fått enda flere mål i protokollen, men det ble med Reichenbergs fulltreffer. Stavanger var tannløse, og lagene er like langt etter to perioder.

I den tredje perioden startet Storhamar igjen bra, men fikk en på nesa, da Tommy Kristiansen sendte bortelaget i føringen etter 54.05. Men Storhamar ga ikke opp. Joonas Rönnberg spilte en pasning foran mål, og Mikael Zettergren utlignet for Storhamar. Det ble sudden death.

Der ble det ingen mål. I straffekonkurranse var det bare Mikael Zettergren og Dan Kissel som scorte, og de to måtte skyte igjen. Da var det bare den svenske helten som scoret, og Storhamar tok med seg to poeng fra den tøffe kampen mot serielederne.

Storhamars rekker:

Oskar Östlund

1. femmer: Joonas Rönnberg, Erik de la Rose - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren

2. femmer: Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard - Eirik Skaddsdammen, Joey Tenute, Daniel Hermansson

3. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Simen Løvhaug Hansen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Anders Gulliksen

4. rekke: Patrik Bäärnhielm - Even Langdalen, Jørgen Langdalen, Simen Andre Edvardsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.