– Det er fortsatt ledige plasser, men prognosene ser bra ut, sier Mathias Saxrud i Storhamar hockey. 

Førstkommende tirsdag spilles samhold-kampen mellom Storhamar og Sparta i CC Amfi. Midt på dagen mandag var det allerede solgt 4.381 billetter til kampen. 

– Vi er der vi er på tabellen, og vi ville ta noen grep for at spillerne skulle få spille for fulle tribuner igjen. Vi må samle alle for å snu trenden, sier Saxrud. 

I anledning oppgjøret mot Sparta har de valgt å tjuvstarte neste års 60-årsjubileum. 

– Billettene koster 60 kroner. Det er en start på feiringen av at klubben er 60 år neste år. Vi har mobilisert litt for å trekke folk til kampen, sier han. 

Nå oppfordrer han folk til å møte opp. 

– Man bør skaffe billetter nå, oppfordrer Saxrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.