Søndag avholdes jenteskøytedagen i CC Amfi, der Storhamar ønsker å få flere unge jenter til å begynne å spille ishockey.

Hør: HAs podkast med Pål Johnsen

André Paulsen, som er en av flere ivrige fedre, forteller hvorfor klubben ønsker å arrangere en slik dag.

- Det er for å vise hva vi driver med, samt rekruttere nye jenter. Det er økt fokus på jentehockey fra forbundets side, og det er vi veldig glade for, sier han.

Han forteller at mange har funnet stor glede med hockey.

- Det er 17 jenter som spiller på U10-laget, mens det er 16 som er med på U13, sier Paulsen og presiserer at det er plass til flere.

- Vi håper det kommer mange nye ansikter inn i klubben vår.

Jenteskøytedagen driver på fra 12 til 14 søndag. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.