Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen synes det har vært nok skader nå.

– De skadene vi har hatt går det ikke an å gardere seg mot. Vi må bare gjøre det beste ut av det, sier Sjur Robert Nilsen, og fortsetter:

– Vi har jobbet bra over lengre tid, og da er det selvfølgelig kjedelig med så mange skader som vi har hatt - i tillegg til sjukdom, sier Storhamar-treneren.

Skal til spesialist

Som nevnt fikk Skadsdammen et skudd i foten mot Lillehammer 30. desember. Etter hvert ble det altså påvist et lite brudd ned mot stortåa.

– Jeg håper å være klar igjen om fire uker. Det er ikke snakk om gips, og det finnes behandlinger. Jeg får vite mer til uka, sier Skadsdammen, som skal til en spesialist.

Storhamar har vært skadeutsatt denne sesongen. Christian Larrivée fikk en smell under turneringen i Mora før sesongen. Hjernerystelsen har holdt kapteinen ute hele sesongen. Nå har han trent bra i flere uker, men dessverre er han blitt sjuk (se egen sak).

Petteri Nummelin har slitt mye med lysken denne sesongen. Den finske veteranen har kun spilt ti kamper. Nå er han skadefri, men er også blitt sjuk.

Hesbråten endelig tilbake

Lars Erik Hesbråten ble kneoperert etter forrige sesong, men kneet ble aldri helt bra. Derfor måtte Storhamar-veteranen gjennom en ny operasjon. Han har trent mye alternativt, og var tilbake for fullt på is denne uka. Han spilte mot Vålerenga på Jordal Amfi torsdag, og 31-åringen imponerte. Det var hans åttende kamp for sesongen.

Hampus Gustafsson fikk en smell i kneet i bortekampen mot Stavanger. Svensken var tilbake i romjulskampene mot Lillehammer, og også han var god mot Vålerenga torsdag. Gustafsson har stått over 11 kamper.

Joey Tenute har stått over sju kamper på grunn av kranglete rygg, men spiller nå.

I starten av sesongen måtte Lars Løkken Østli melde forfall til sju kamper på grunn av en vond albue. Han er skadefri nå, men sto over mot Vålerenga på grunn av sjukdom.

Backen Erik de la Rose hadde en kranglete rygg rett før finske Joonas Rönnberg kom til Storhamar. Svensken har spilt hver kamp etter at han sto over fem matcher.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.