Hampus Gustafsson fikk en smell ved eget mål mens pucken var et annet sted. Lillehammer-spillerren ble utvist for interference. Dessverre for Storhamar måtte Gustafsson forlate isen, og han kom ikke tilbake. Nå er det altså klart at svensken må trene alternativt en stund.

Det var dårlig nytt for Storhamar-trener Fredrik Söderström.

– Han kan være ute to til tre uker. Det var skulderen som fikk seg en smell. Dette er selvfølgelig kjedelig, men det er slikt som skjer. Skader er en del av idretten.

Stått over kamper

Den positive meldingen for Söderström og alle Storhamar-supporterne er at Victor Svensson er spilleklar. Han måtte forlate isen under kampen mot Karlskoga på Lillehammer. Det var snakk om en lyskestrekk, og svensken har stått over seriekampene mot Vålerenga og Lillehammer.

Fredrik Söderström sier dette om Svensson:

– Victor Svensson er en klok spiller, en senter som skaper balanse. Han er bra på skøyter og var god i treningskampene. Victor har trent for fullt nå, og han spiller søndag, sier Fredrik Söderström, som var treneren til Victor Svensson i fem sesonger i Oskarshamn i Allsvenskan.

I oppkjøringen spilte Victor Svensson, Hampus Gustafsson og Patrick Thoresen mye sammen, og trioen fungerte veldig bra. Det kan altså ta litt tid før de kan prøve seg sammen igjen.

Testet ut to nye rekker

På torsdagens trening prøvde trenerne Fredrik Söderström og Jeff Jakobs trioen Patrick Thoresen, Victor Svensson og Mikael Zettergren sammen.

– Mikael Zettergren er god på skøyter, har bra fart, og et godt skudd. Vi har ikke helt funnet den riktige rollen til Zettergren så langt. Så får vi se om dette blir rekka søndag, sier Storhamar-treneren.

På torsdagens trening ble også Simen André Edvardsen, Kjetil Martinsen og Steffen Thoresen testet ut som en rekke. De to andre rekkene var som før. Det betyr Joakim Jensen, Christian Larrivée og Robin Dahlstrøm sammen. Den siste rekka er Martin Rønnild, Jørgen Langdalen og Eirik Skadsdammen.

Lars Erik Hesbråten trener for fullt, og nærmer seg seriedebut for sesongen. Anders Gulliksen er ute etter en kneoperasjon.

Storhamar møter Lørenskog hjemme i CC Amfi søndag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.