Denne rekka var en megahit i 2014-15-sesongen. Christian Larrivée fikk bokført 71 målpoeng i seriespillet. Joakim Jensen stoppet på 58 målpoeng, mens Eirik Skadsdammen også lå høyt oppe på lista med sine 53 målpoeng. Trioen spilte også sammen i deler av 2015-16-sesongen.

– Det fungerte bra sist vi spilte sammen, men det er jo en stund siden. Det blir moro å spille sammen med disse gutta igjen. Det er gode hockeyspillere, så får vi se hvordan kjemien mellom oss er nå. Jeg skal fortsette med mitt spill, og jobbe knallhardt, sier Eirik Skadsdammen.

19. sesongen i Storhamar

36-åringen er inne i sin 19. sesong på A-laget. Han har vært stabiliteten sjøl. Den eneste store nedturen var da han mistet hele 2000-01-sesongen på grunn av en kneskade.

– Da jeg kom hit i 1999 skulle jeg prøve meg en sesong på juniorlaget. Siden har jeg vært her. Hockey er helt klart blitt en livsstil. Jeg stortrives i Hamar, men det er ingen tvil om at hockey’n betyr mye for meg, sier Skadsdammen.

36-åringen var god mot Vålerenga tirsdag. Torsdag venter Frisk Asker borte.

– Jeg føler meg pigg, og det var moro at vi klarte å slå Vålerenga på en dag hvor alt ikke fungerte, sier veteranen.

Vært redningen

Nå har Storhamar 14. strake seiere.

– Seiersrekken er veldig sterk, og det merkes på humøret blant gutta i garderoben. Sjøltilliten vokser for hver kamp, og vi har en evne til å bikke jevne kamper vår veg. Tidligere Storhamar-utgaver hadde tapt disse kampene, sier 36-åringen.

– Har du vært i en bedre Storhamar-stall?

– Nei, jeg har aldri spilt her med en så bred tropp. Det har reddet oss nå. Selv om vi har spillere ute med skade ruller det på. Vi merket det ekstra godt da det var tett mellom kampene før landslagsoppholdet.

Han står bokført med 877 kamper i Storhamar, og er nummer to på adelskalenderen. Kun Pål Johnsen er foran med 964 kamper (21 sesonger).

– Jeg hører at noen snakker om at jeg nærmer meg, men jeg tenker ikke på det. Det viktigste for meg er å prestere så bra som mulig hver eneste dag – og hjelpe laget, sier Eirik Skadsdammen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.