• GOD: Christian Larrivée feirer 1-1-scoringen sammen med Robin Dahlstrøm.
    FOTO: Anders Bakkerud Larsen

Det sto 2-1 til vertene SønderjyskE etter 40 spilte minutter i Danmark. Og Storhamar-leiren var ikke fornøyde med spillet.

- Vi var ikke fornøyde med spillet etter 40 minutter. Men vi gikk ut og spilte en god tredjeperiode - som var sterk, sier Victor Svensson, som scoret kampens siste mål. 

Og det var kampens store spiller, Christian Larrivée, som traff kølla hans i sudden death.

- I kveld var det deilig å vinne. Vi måtte kjempe gjennom hele kampen, og det var greit, sier Larrivée til HA-sporten.

Han føler at formen blir bedre og bedre.

- Jeg skulle ønske jeg var 25 år igjen, for det tar litt tid å komme helt der jeg vil. Men det blir bedre, sier han. 

jimmy-goal

Christian Larrivée scoret kampens første mål, men Storhamar gjorde to feil på vei i angrep, og de ble straffet knallhardt. Først av Martin Eskildsen, før Fredrik Rasmusen overlistet Oskar Östlund. 

Da Storhamar hadde brukt lang tid på å klare å presse fram utlikningen, var det en lur backhand fra Jimmy Andersson som skulle gi gjestene 2-2. Svensken fikk pucken ute på blålinja, dro seg til siden og la en backhand inn. Skuddet var ikke hardt, men likevel nok til å lure Joni Myllkolski.

I sudden death fikk Storhamar spille i overtall, og da klinte Christian Larrivée pucken inn fra siden, via kølla til Victor Svensson og inn. 

Store sjanser

Hjemmelaget hadde to store sjanser i løpet av de første fem-seks minuttene, men Storhamar ble ikke straffet. 

Da to motspillere ble sendt i utvisningsboksen, var Hamar-laget farlig frampå. Både Joakim Jensen og Robin Dahlstrøm hadde hver sin kjempesjanse, men pucken ville ikke forbi Joni Myllykoski.

Også vertene var farlige i power play, og periodens største kom da Thomas Spelling fant Derek Damon på bakre stolpen. Senteren ble møtt av et gapende mål, men klarte ikke å treffe innenfor stolpene. 

Storhamars lag: Oskar Östlund.

1. rekke: Jimmy Andersson, Simen Løvhaug Hansen - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Mikael Zettergren.

2. rekke: Kodie Curran, Christian Bull - Hampus Gustafsson, Victor Svensson, Kjetil Martinsen.

3. rekke: Mikkel Søgaard, Emil Frøshaug - Martin Rønnild, Simen André Edvardsen, Robin Dahlstrøm.

4. rekke: Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.