Lillehammer – Storhamar 2–3

Det var Hockey Classic, det var utsolgt med 10.031 tilskuere, og det var lokaloppgjør mellom Lillehammer og Storhamar. Rammen var perfekt.

Og Storhamar-spillerne elsket det.

– Dette var ekstremt moro. Du får ikke opplevd noe større i en enkeltkamp i norsk hockey. Jeg måtte klype meg i armen. Det ble en perfekt kveld, med seier. Jeg må innrømme at det var ekstra deilig å vinne denne kampen, sier Martin Rønnild.

Christian Larrivée følte at dette var noe helt spesielt.

– Vi er vant med mange på tribunen, men dette var noe ekstra. Vi er heldige som får være en del av en slik kamp. Det er mange som misunner oss det. Det var en jevn kamp, og jeg tror alle tilskuerne fikk sin dose spenning, sier Larrivée, og legger til:

– Vi har herlige supportere, som markerte seg igjen. De er viktige for oss.

Spesiell opplevelse

Joakim Jensen, som scoret ett mål i lørdagens kamp, mener dette er et minne for livet.

– Det var en spesiell opplevelse, og det var utrolig moro. Jeg spilte for like mange tilskuere da jeg spilte i Canada og i junior-VM, men det er lenge siden. For eliteserien og for norsk hockey var denne kampen perfekt PR. Det var jevnt, spennende, og det var herlig trøkk. Håkons Hall inneholder også veldig mye historie. Jeg håper de klarer å få til noe slikt igjen, sier Jensen, og fortsetter:

– Det var godt at vi kunne ødelegge festen litt for dem da, med å ta alle tre poengene.

Eirik Skadsdammen er inne i sin 19. sesong med Storhamar, og storkoste seg i Håkons Hall lørdag.

– Jeg fikk litt sjokk på oppvarminga. Hallen er utrolig stor. Det var en herlig opplevelse, og dette er en kamp jeg vil huske resten av livet. Så var det selvfølgelig ekstra deilig med seier. Det er stor forskjell på seier og tap i en slik kamp, sier Eirik Skadsdammen.

takker supporterne

Lars Løkken Østli fikk mye istid i lørdagens kamp.

– Det var en grei kamp å spille mye i. Jeg hadde aldri vært i Håkons Hall før, så dette var stort. Det er en fin hockeyhall. Det er synd den ikke brukes mer. Supporterne våre imponerte meg igjen. De lager en herlig stemning som hjelper oss som er ute på isen, sier Storhamar-backen Lars Løkken Østli.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00