Forrige uke uttalte Rönnberg til HA-sporten at han skulle snakke med familien om en eventuell forlengelse av kontrakten. Da uttalte også Sjur Rakstad-Larsen, sportssjef i Storhamar, at de har gitt finnen et tilbud. Hans nåværende kontrakt utløper 19. desember. Nå avslører Rönnberg altså at familien er positiv til en forlengelse av oppholdet i klubben etter at korttidskontrakten går ut.

- Familien trives i byen når de er på besøk, og selv om det er tøft for dem å reise frem og tilbake håper jeg vi får til dette. Jeg håper jeg kan bli her, sier Rönnberg.

Tror på få mål 

Storhamar møter torsdag et skadeplaget Frisk Asker i CC Amfi. Den høyreiste finnen på 100 kilo tror likevel ikke på noen enkel seier.

- Vi kommer til å møte et desperat Frisk Asker, som ikke har vunnet på lenge. Jeg tror de kommer til å stenge av egen sone slik at det blir vanskelig å score på dem, sier Rönnberg, før han fortsetter.

- Jeg tror det blir et målfattig oppgjør.

Må snu trenden

Storhamar har tapt begge sine kamper mot Frisk Asker denne sesongen, 6-4 i Askerhallen og 1-2 i CC amfi. Rönnberg har oppskriften klar på hvordan trenden skal snus.

- Vi må holde litt mer i pucken denne gangen. Forrige kamp kunne like gjerne endt med seier til oss, så med bedre spill i overtall, og ved å holde dem på utsiden i vår sone har vi gode muligheter til å vinne, sier han.

Frisk Asker er i motgang og står med seks tap på rad. Storhamar står bokført med seks seire på sine sju siste kamper og Rönnberg forteller litt om hvordan det er å være i en spillergruppe i motgang.

- Det kan være små detaljer som skiller seier og tap. Når man jobber i motbakke slik Frisk Asker gjør nå, og som vi gjorde tidligere, må man betale en høyere pris for å få den etterlengtede seieren.

Hockeyfeber

Hamar herjes fortsatt av hockeyfeber, noe finnen setter stor pris på.

- Jeg kjente ikke så godt til byen og laget utover spillere jeg har spilt med og mot. I tillegg fulgte jeg litt med dem under CHL-eventyret i fjor, sier han og fortsetter.

- Jeg synes det er veldig gøy å være med på hockeyfeberen som herjer byen og håper på å bidra til at den økes ytterligere utover sesongen, avslutter Rönnberg.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00