Han vil ikke ut med hvilke klubber det er snakk om.

– Jeg har ingen konkrete tilbud nå. Jeg har vært i dialog med svenske klubber, og noen klubber utenfor Skandinavia. Flere ligaer er ikke ferdigspilt ennå. Det er ikke noe stress for meg. Jeg skal ha is i magen, sier Erik de la Rose.

Arvika-gutten hadde i utgangspunktet kontrakt videre med Storhamar, men har benyttet seg av en klausul. Det er den samme klausulen som Linus Johansson benyttet da han gikk fra Storhamar til Mora.

– Motivasjonen min er å spille i en bedre liga, utvikle meg som hockeyspiller, og ta et steg i karrieren. Derfor benyttet jeg meg av klausulen, sier de la Rose, og legger til:

– Det skal mye til for at det blir fortsatt spill i Storhamar, sier Erik de la Rose, som vil takke Storhamar for tre fine sesonger i gult og blått.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.