– Målet vårt er å bli blant de fire beste. Jeg registrerte at blant andre Geir Hoff tippet oss som nummer en. Per nå er vi et godt stykke unna topp fire, og det er vi selvfølgelig ikke fornøyd med. Nå må vi jobbe sammen for å finne vegen ut av det, sier Rakstad-Larsen.

– Dahlstrøm mener backsiden er svakere enn forrige sesong. Din kommentar til det?

– Jeg ser den, men dessverre finnes det ikke flust med gode, norske backer. Vi prøvde på Henrik Ødegaard og Dennis Sveum tidlig, men dessverre lyktes vi ikke med å få dem hit, sier sportssjefen, og legger til:

– Med Christian Larrivée ute har vi ikke en ledertype som tar litt ekstra ansvar ute på isen. Lars Erik Hesbråten har ikke de samme ferdighetene som Larrivée, men fysisk er han en slik type. Dessverre er han også ute.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.