(Storhamar - Manglerud Star 7-3)

Andrew Engelage, som var Storhamars sisteskanse da laget kom til finalen våren 2015, har brukt helgen sin på å besøke gamle lagkamerater i Hamar.

- Vi hadde noen dager fri, og da ville jeg dra hit og hilse på gamle venner, sier Engelage.

Han fikk se et Storhamar-lag som slet i starten, men som spilte seg opp utover i kampen.

- Jeg synes vi starter litt treigt, men så kommer det seg utover i kampen. Det var ikke dårlig, og jeg synes vi var det beste laget. Det var en god seier - som vil gi selvtillit, sier Engelage, som sier "vi" om Storhamar.

skryter av publikum

Han synes det var morsomt å være tilbake i CC Amfi.

- Det er en herlig atmosfære her, og publikumet er veldig bra. Det var gøy å være tilbake, sier Engelage, som har stått som en vegg i Karlskoga på nivå to i Sverige. 

- Vi har startet bra, og vi kjemper for å lede serien. Laget har fått mye selvtillit, så det har vært en morsom og bra start for oss, sier han.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.