Storhamar-jentene får knalltøff motstand i EHF-cupens gruppespill. Storhamar ble trukket i gruppe A sammen med det tyske storlaget SG BBM Bietigheim, danske Esbjerg og rumenske Sports Club Magura Cisnadie.

SG BBM Bietigheim ble slått ut av årets Champions League og endte på andreplass i den tyske Bundesligaen forrige sesong. Laget tok sølv i EHF-cupen i 2017.

Esbjerg endte på fjerdeplass i den sterke danske ligaen forrige sesong. På laget har de blant norske Sanna Solberg, Marit Røsberg Jacobsen, Vilde Ingstad, Kristine Breistøl og Rikke Marie Granlund.

Storhamar kan også vente seg en tøff bortetur til Romania. Sports Club Magura Cisnadie endte på tredjeplass i hjemlig liga forrige sesong.

Oppgjørene vil bli spilt 5.-6. januar, 12.-13. januar, 19.-20. januar, 26.-27. januar, 2.-3. februar og 9.-10. februar.

De to beste lagene fra hver gruppe går videre til kvartfinale.

Storhamar innleder gruppespillet med kamp mot Bietigheim.

Slik er gruppene:

Gruppe A: Bietigheim (Tyskland), Esbjerg (Danmark), Storhamar, Magura Cisnadie (Romania).

Gruppe B: Sävehof (Sverige), Siofok (Ungarn), Metzingen (Tyskland), Ikast-Herning (Danmark).

Gruppe C: Larvik, Besancon (Frankrike), Viborg (Danmark), Kuban Krasnodar (Russland).

Gruppe D: Podravka Koprivnica (Kroatia), Craiova (Romania), Bera Bera (Spania), Nykøbing Falster (Danmark).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.