- Det å gjøre poeng er egentlig ikke hovedoppgaven min, svarer Dahlstrøm på spørsmål om han kommer til å fortsette å produsere på samme måten fremover.

Rekke-suksess

Sammen med rekkekameratene Christian Larrivée og Joakim Jensen, sto han bak samtlige av Storhamars nettkjenninger mot Vålerenga. 

Dahlstrøm mener guttene for alvor har funnet tonen.

- Larry er smart og Jensen dukker opp hvor som helst. Jeg prøver å gjenvinne pucken og gi dem rom. Det har fungert veldig godt for oss på trening, og nå også i kamp. Vi får håpe det fortsetter på samme måten framover. Vi passer godt sammen, sier han, som likevel ikke har problemer med å innrømme at han gjerne soper med seg noen poeng selv også.

Lirker gjerne inn flere

– Min jobb handler først og fremst om å skape rom for Jensen og Larry. Likevel skal jeg ta med meg de poengene jeg får framover og lirke inn pucken når muligheten byr seg.

Han var strålende fornøyd med å rulle i gang seriespillet med tre poeng.

– Man sitter igjen med en god følelse etter noe slikt. Tre poeng er ufattelig deilig etter en slik slitekamp, sier han.

Kampen ble spilt foran 5.000 tilskuere i Gjøvik Fjellhall.

– En slik ramme et utrolig morsom. Det kunne ikke blitt bedre rammer, og dessuten er anlegget vakkert å spille i, sier dagens Storhamar-helt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.