Matt Prapavessis har valgt nummer 7. Nummeret ble sist brukt av Luke Moffatt i sesongen 14-15 og tidligere av spillere som Mikael Ståhl, Øyvind Løsåmoen, Janne Lundström, Linus Stensson og Eerikki Koivu. 

Mats Larsen Mostue tar tilbake draktnummeret han hadde sist i Storhamar, nemlig 12. I mellomtida har det vært benyttet av Jacob Berglund i hans to perioder i klubben.

Les også: Elomo vil satse på unggutta

Luka Gracnar, den nye målvakten, skal spille med nummer 33. Mikael Tjälldén, Troy Josephs og kommende sesongs assistenttrener Petteri Nummelin har hatt dette nummeret.

Tony Cameranesi har tatt drakt nummer 54. Mikkel Stensrud og Ole Petter Øvergaard har spilt med nummeret tidligere.

Phil Marinaccio kjører med nummeret han hadde sist i Storhamar, nemlig 81.

Jonas Djupvik Løvlie drar i gang med nummer 90. Han blir den andre i klubbhistorien som spiller imeddette nummeret etter Hampus Gustafsson.

Markus Aas-Eng Mikkelsen og Jonathan Hafsmoe fortsetter fortsetter med  48 og 86.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.