Det er snakk om en ett pluss ettårskontrakt

Amerikaneren fra Plymouth kom til Storhamar fra Vienna Capitals på slutten av seriespillet, og rakk 14 seriekamper (10 målpoeng) i gult og blått. I sluttspillet produserte 32-åringen 12 målpoeng på 16 kamper.

Les også: Skal i møte med europeisk klubb

- Jeg mener Kurt er en av de beste backene vi har hatt i Storhamar. Han er god offensivt, og veldig god i overtall. Kurt har en veldig bra førstepasning. I tillegg er han en fin type å ha i spillergruppa, sier lederen i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, og fortsetter:

- Kurt er en viktig brikke å få på plass. Nå jobber vi videre, sier Rakstad-Larsen.

Les også: Söderström svarer på Patrick-uttalelser

Martin Rønnild og Christian Bull har fått tilbud om nye kontrakter.

Nylig ble det klart at Robin Dahlstrøm fortsetter i Storhamar.

Les også: Patrick Thoresen om trenerspørsmålet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.